Paarden

Dark Symphonie (HStb Desperados FRH X Sandro Hit)

Onze prachtige en hele lieve Sissi komt uit Duitsland, waar zij in Hannover achten kreeg voor haar draf, haar hoofd en haar rastype. Zij is inmiddels PROK gekeurd door het KWPN met de best mogelijke score. Dit najaar zullen wij met haar naar de merriekeuring gaan.

Zij is drachtig van Totilas voor 2021.
 
       


 
Kumalida MG (ELITE/IBOP (dr)/D-OC JOHNSON x Elite/PROK/IBOP (dr.) SAN REMO)
 
Het mooiste meisje van de klas is L geklasseerd . Op de CK in Houten behaalde ze in de kampioenskeuring een prachtige derde plaats.
 
Ze is drachtig van Desperado N.O.P. voor 2021.

K-PAX MG (Elite/IBOP (dr)/PROK v Lord Leatherdale x ster/sport/D-OC Oscar x ster/prest Jazz)

K-Pax is ons eerst gefokte veulen. Ze liep een uitstekende IBOP en kreeg in 2020 haar eerste veulen. Deze stoere zwarte dame wordt opgeleid voor het sportpredikaat.
 
 


 
Perfect Symphonie MG (D-OC Totilas x Desperados FRH x Sandro Hit)
 
Een langgekoesterde droom is uitgekomen: dit jaar kregen wij een schitterend merrieveulen van de tophengst Totilas.
 
Zwart zoals haar moeder en ook met twee witte achtervoetjes, superbeweging en een prachtige kap. Daarnaast een vriendelijk en mensgericht karakter. Wij hebben hoge verwachtingen van haar!
 

  
NESPERADO WHAT ELSE MG (Desperado x Desperados FRH x Sandro Hit)

 Een veelbelovende, lang gelijnde en vriendelijke zwarte driejarige hengst met uitstekende beweging en een fantastische afstamming!

Moeder Dark Symphonie scoorde op de keuring in Hannover 8-en voor o.a. haar draf en rastype. Vader Desperado gooit hoge ogen in de GP met Emmelie Scholtens. Moeder's vader Desperados FRH is een dressuurlegende die in 2017 nog de WBFSH ranking aanvoerde. MM vader Sandro Hit staat op nummer 2 in de lijst.
 

 
DOONJA (Ster/sport/D-OC Oscar x ster/prest Jazz)

Doonja komt uit de bekende succesvolle Bottiestam. Een sterke prestatiestam waarin dressuuraanleg verankerd ligt. Zij haalde haar sportpredikaat al op zesjarige leeftijd en is qua africhting inmiddels PSG klaar. Haar broers en zussen hebben hetzelfde dressuurtalent, o.a.
  • Uri Geller PSG
  • Zazou  PSG/Inter 1 momenteel uitgebracht in het Ierse juniorenteam door Alana Cabazon. 
  • Bonifaas RDH 4e plaats in de LT in de Australische kampioenschappen, inmiddels GP. Op de longlist voor Tokyo.
  • Faust tweede bezichtiging KWPN
  • Grets kampioen vijfjarige dressuurpaarden Zuid-AustraliĆ«, in opleiding voor de GP
Wij hebben vier mooie veulens met Doonja gefokt. Tot ons grote verdriet is Doonja in juni 2019 onverwacht overleden aan de gevolgen van koliek.