Workshop voor (startende) paardenondernemers

Afbeelding invoegen  

Je bent paardenondernemer -bijvoorbeeld paardencoach, hoefsmid of sportmasseur- of je bent daarvoor in opleiding. Je wilt met dit prachtige vak (een deel van) je brood verdienen, maar dat valt soms niet mee. Er zijn inmiddels behoorlijk wat concullega's, dus hoe kom je aan klanten? Hoe zit dat met sociale media en marketing? Waar moet je in investeren en wat is eigenlijk je tarief? 

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met alle aspecten die horen bij het opstarten of uitbouwen van je bedrijf. In de ochtend nemen we je bedrijfsplan (in wording) onder de loep. 's Middags gaan we met de paarden aan de slag en ligt de focus op je ondernemersvaardigheden.Je gaat naar huis met een update van je businessmodel of de eerste versie van je businessplan én met een aantal tips en een hoop nieuwe inspiratie!

Globale opzet:

9 u Inloop met koffie
9.30 u Kennismaking
9.45 u Missie, visie, doelen
10.45 u Pauze
11 u Bedrijfsmatige aspecten (bedrijfsmiddelen, financiën, tariefstelling)
12 u De klant, doelgroep benadering, marketing, social media
12.30 u Lunch
13 Praktijkgedeelte met de kudde
16 u Afsluiting, wat neem je mee?

LET OP: Workshops op zaterdag beginnen en eindigen een half uur later.

We werken in een kleine groep van minimaal 4 en maximaal 8 tot 10 deelnemers. Je wordt gevraagd zelf een laptop, IPad of iets anders mee te nemen waarop je je plan kunt uitwerken.

De workshop vindt plaats op de Veluwe in Heerde. We ontvangen je op ons landgoed aan de bosrand. Het ochtendprogramma is binnen. In de middag staan onze paarden klaar om je te helpen.

De investering voor deze workshop is 95 € ex BTW, inclusief koffie, thee en een eenvoudige vegetarische lunch. De kosten kunnen waarschijnlijk afgetrokken worden als beroepskosten, eventueel ook als het bedrijf nog moet starten, in dat geval als opstartkosten.

VOOR REFERENTIES OVER ONZE WORKSHOPS: ZIE HET GASTENBOEK

LET OP: Je aanmelding is pas definitief na betaling. Annulering kan kosteloos tot 2 weken van tevoren, daarna moet ik 35€ ex BTW in rekening brengen of mag je een vervanger sturen.

Data:

Zaterdag 10 september 2016  in Heerde.

Aanmelden of eerst meer info? Klik hier