Afbeelding invoegen

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 volgende »

een weekje geleden Maud bij mijn pony gehad, super advies van haar gekregen, goede uitleg waar ik veel aan heb, bedankt Maud

dominique van lohuizen - 02-08-2016 - 21:59

Dank je wel Maud, voor de inspirerende workshop paarden ondernemers! Door deel te nemen, heb ik een nieuwe focus voor mijn bedrijf PraatPaard.nl Ik kan iedereen aanraden om deze workshop bij jou te volgen!

Sabine Rabbe - 24-01-2016 - 13:41

 

Maud het was heel leuk om dit te doen. Bedankt! Ik heb een hele leuke dag gehad. De paarden waren ook heel leuk. Het was ook heel leuk dat het paard ook met de rug naar mijn moeder ging staan toen zij met haar rug naar het paard ging staan. Bedankt, doei, de groeten van Daniel!

Daniel - 02-11-2015 - 10:00

 

Samen met Daniel naar Heerde voor een sessie Ouder - Kind coaching van Maud. Eerst voorzichtig verwachtingen management naar Daniel: nee we gaan niet paardrijden, we gaan, uuhhh, iets anders doen met paarden. Daniel meteen heel open en nonchalant naar 'de Generaal' toe. Ik iets gereserveerder: hoe reageert een pony, zijn mijn tenen wel veilig? Zeker met een blinddoek?
Ondanks dit lichte gevoel van onveilig- of onzekerheid, me vol vertrouwen door mijn stoere zoon blind door allerlei hindernissen laten leiden, met pony voor, achter en naast me. Al mijn tenen zijn nog heel, en, ik heb gezien hoe mijn hier en daar nonchalante zoon, zorgzaam en attent heel creatief door allerlei opdrachten heen huppelt, makkelijk schakelend van luisteren, doen, nadenken en opnieuw nadenken. Verfrissend om in een heel andere relatie met je kind, samen met je kind iets te doen.
Dank je wel Maud!

Marijke,

Marijke Prins - 26-10-2015 - 11:31

 

Enigszins beetje onervaren en huiverig voor paarden ga ik samen met mijn dochter naar een coachingssessie met Paarden van Maud…Mijn dochter is dol op paarden en zij vond het ‘superleuk’ dat ik mijn comfortzone wilde stretchen door dit met haar te ondernemen.
Zonder verwachtingen ging ik naar Heerde, op een fijn landgoed omgeven door de prachtige natuur werden wij gastvrij ontvangen . Eerst een kopje koffie waarbij en kort en duidelijk een uitleg werd gegeven voordat wij met Zieze aan de slag gingen.
Mijn dochter vol zelfvertrouwen nam het heft in handen en was duidelijk in haar nopjes over haar aangeboren autoriteit over het paard. Op slag vriendjes…
Bij mij was dat even anders, Zieze had natuurlijk gevoeld dat ik hier anders instond en daagde mij direct uit. Wat bijzonder dat situaties uit het dagelijkse leven en gezinssituaties zo duidelijk naar voren komen. Situaties waar jezelf niet altijd de vingers op kan leggen. Mede door de ‘spiegeling’ van het paard en de coaching van Maud worden bepaalde ingesleten patronen zo duidelijk…
Mijn dochter en ik hebben genoten van het samen iets ondernemen waarbij wij ook nog eens iets hebben geleerd over ons eigen gedrag.
We hebben onszelf en elkaar nog weer een beetje beter leren kennen en begrijpen…
Dank je wel Maud en dank je wel Zieze.....

Claudia de Jong - 23-10-2015 - 10:01


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 volgende »