Welkom bij mijn gastenboek!

Afbeelding invoegen

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »

 

Enigszins beetje onervaren en huiverig voor paarden ga ik samen met mijn dochter naar een coachingssessie met Paarden van Maud…Mijn dochter is dol op paarden en zij vond het ‘superleuk’ dat ik mijn comfortzone wilde stretchen door dit met haar te ondernemen.
Zonder verwachtingen ging ik naar Heerde, op een fijn landgoed omgeven door de prachtige natuur werden wij gastvrij ontvangen . Eerst een kopje koffie waarbij en kort en duidelijk een uitleg werd gegeven voordat wij met Zieze aan de slag gingen.
Mijn dochter vol zelfvertrouwen nam het heft in handen en was duidelijk in haar nopjes over haar aangeboren autoriteit over het paard. Op slag vriendjes…
Bij mij was dat even anders, Zieze had natuurlijk gevoeld dat ik hier anders instond en daagde mij direct uit. Wat bijzonder dat situaties uit het dagelijkse leven en gezinssituaties zo duidelijk naar voren komen. Situaties waar jezelf niet altijd de vingers op kan leggen. Mede door de ‘spiegeling’ van het paard en de coaching van Maud worden bepaalde ingesleten patronen zo duidelijk…
Mijn dochter en ik hebben genoten van het samen iets ondernemen waarbij wij ook nog eens iets hebben geleerd over ons eigen gedrag.
We hebben onszelf en elkaar nog weer een beetje beter leren kennen en begrijpen…
Dank je wel Maud en dank je wel Zieze.....

Claudia de Jong - 23-10-2015 - 10:01

Workshop "Maak je eigen bedrijfsplan"

Van aanrommelen naar aan de slag. We kregen kritische vragen, praktische tips en een bak aan ervaring (levendig verteld) in uptempo over ons heen gestort. Hoppa. Vervolgens alle ruimte om ermee te doen wat we wilden.
Ik heb mijn plan meer concreet en tools om de zaken waar nog vraagtekens over bestaan scherper neer te zetten. Zeker aan te raden wanneer je startend bent of zoekend naar het hoe, wat en waar naartoe met je bedrijf / praktijk.

Damiët van Stek - 19-06-2015 - 22:14

Ik heb bij Maud de worshop: 'Een goed begin voor de startende paardencoach' gedaan. Door de concrete en motiverende feedback en actiepunten krijg je zin om er meteen mee aan de slag te gaan. Het geeft overzicht en helpt je op weg. En ik heb er de naam voor mijn bedrijf bedacht. Inderdaad een goed begin!

Hadewich - 22-04-2015 - 09:18

Bedrijf opstarten: Door de veelheid aan informatie op het internet, en bij verschillende instanties zijn de bomen in het bos soms moeilijk te onderscheiden. Maud biedt in haar workshop stapsgewijs de opstart naar een bedrijfsplan. Mijn persoonlijke knelpunten zijn aan bod gekomen en hebben daardoor meer richting gekregen. Door, met de andere deelnemers, als klankbordgroep te fungeren zijn bij mij enkele verrassende inzichten ontstaan. Voor mij was deze workshop precies het zetje dat ik nodig had om tot actie te komen! Maud, dankjewel :-)

cindy - 21-04-2015 - 11:27

Gisteren een fantastische dag gehad, mijn angst voor paarden overwonnen:-) . Gedurende de opstelling heeft het paard mij getroost , richting gegeven en beschermd. Een betere vriend zou ik me niet kunnen wensen. Dank voor deze prachtige ervaring

Jantien Bergsma - 22-06-2014 - 11:25


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »